Новий сорт дині не залишить байдужим жодного гурмана! Соковита, щільна й ароматна м'якоть жовтогарячого відтінку просто тане в роті! Смак дуже солодкий, освіжний. Сорт середньосстиглий — період від посіву до дозрівання першого плоду становить приблизно 90 днів. Вирізняється високою стійкістю до захворювань і опіків, адаптованістю до перепадів температур і чудової транспортубельності. Маса дині досягає 1,5-2,5 кг. Плоди чудово зберігаються, не втративаючи смаку й аромату. Нарізана акуратними кубиками диня стане неповторною прикрасою фруктових салатів і коктейлів. У зоні небезпечного хліборобства рекомендується вирощувати в з/г, підв'язуючи плеті до шпалери. Коли зав'язок досягає розміру волоського горіха, точку росту над нею прищипують, залишивши 1 аркуш. У середній смузі отримують 4-5 динь із кожної рослини.
- Ціна: 20 ₴