Фаршовані баклажани — королівське частування, а що може бути кращим для цих цілей, ніж невеликі порційні грушеподібні плоди з ніжною, абсолютно не гіркою м'якоттю й ароматом грибів. Сорт середньосстиглий, перший урожай прибирають через 110-145 днів після появи виходів. Рослина напіврозкідна, низькорослоа, заввишки 0,6-0,7 м, для плівкових укривів і теплиць. Плоди чорно-фіолетові, з ніжною шкіркою, масою 112-200 р. Посів на розсаду проводять наприкінці лютого. Пікувалка у фазі насіння. Висадка розсади — кінець травня. Формування: видалення всіх бічних пагонів і листя до першої стирання. У південних регіонах вирощують у відкритому ґрунті прямим посівом у березні-апрелі.
0.3 г
- Ціна: 15 ₴