Вирощується у відкритому та закритому ґрунті, також вирощується на підвіконні. Період росту від 70 до 80 днів. У міру зростання й дозрівання дає урожай від 25 до 35 плодів. Спочатку стручки перцю мають зелений забарвлення, а після завершення росту стають червоними. Плоди цього сорту заведено збирати, поки вони ще зелені та досягли довжини від 5 до 9 см. Рослина світлолюбна та вологолюбна. Під час роботи з гіркими видами перцю (посів, пікувалка, збирання врожаю, приготування їжі) рекомендується надягати рукавички та ретельно мити руки після зазначених робіт.
Висівають (місяць, глибина): II-III, 1-2 см
Схема висадки (см): 70х40
Збирають (місяць): VII — IX
- Ціна: 10 ₴