Середньопоздній сорт листової капусти, призначений для споживання у свіжому вигляді. Висота рослини — 80-120 см. Листя гофроване, кучеряве, інтенсивного синьо-фіолетового кольору. Листова капуста вирізняється дієтичними властивостями, морозостійка (добре переносить мороз до -18 градусів), тому збирання врожаю можна виробляти до самої весни, водночас рослини залишаються у відкритому ґрунті. Цінний, поживний продукт, містить каротин, аскорбінову кислоту, білок, мінеральні солі. Використовують у домашній кулінарії для приготування салатів, голубців, овочевих супів та ін. страв. Для отримання розсади висівок насіння виробляють із січня. У відкритий ґрунт насіння висівають із квітня. Вегетаційний період від висівання насіння до початку збирання врожаю — 120 днів.
Інформація для замовлення
- Ціна: 10 ₴