Цей рано-соглий урожайний гібрид солодкого перцю завдяки виступним над листовим плодам матиме дуже декоративний вигляд під час вирощування в горщику або контейнері у Вас на підвіконні або балконі.
Висота рослин 70-80 см. Товщина стінки плода 3 мм, середня маса 15 г. У біологічній стадії зрілості плоди шоколадно-коричневого кольору.
М'якоть солодка, соковита, дуже смачна. Рекомендується для використання у свіжому вигляді, маринування та приготування лечо.
Агротехніка. Попередньо замочені у воді насіння висівають на глибину 0,5 см у розсадні ящики або торф'яні горщики.
За оптимальної температури проростання 25 °C з'являються на 10-15 день. Висадка 8-10-тижневої розсади: у відкритий ґрунт — коли минає загроза повернення заморозків, у теплиці, що не нагріваються, всередині травня.
Інформація для замовлення
- Ціна: 10 ₴