Багаторічний, зимовостійкий лук. Дає найраншу вітамінну зелень, яка залишається ніжною та соковитою впродовж усього вегетаційного періоду. Листя плоске, завдовжки 33-35 см. Смак напівгострий, часниковий. Маса однієї рослини 15-20 р. Урожайність зеленої маси за сезон 3,5-4,5 кг/м2. Товарна цибулина не утворюється. Зелень у свіжому вигляді додають у салати, використовують як приправу до перших і других страв. Рослини мають високу декоративність.
Посивши насіння в відкритий ґрунт рядовим способом на глибину 1-2 см. Терміни посіву — з ранньої весни до середини серпня або під зиму, наприкінці жовтня. Молоде листя зрізають на висоті 5-7 см від землі 3-4 рази за період вегетації. Ранньої весни та після кожного зрізання рослини обов'язково підгодовують. Рослиним необхідні своєчасні поливи, прополки та розпушування.
- Ціна: 10 ₴