Кабачок цукіні БУКІНГЕМ 3 шт.
Раннес стиглий (40-45 днів) урожайний сорт кабачка цукіні з компактною формою куща, який рекомендується для вирощування як у контейнерній культурі, так і в умовах відкритого ґрунту. Рослина сильна, міцна, досягає 45 см заввишки й до 90 см завширшки, з гарною формою листя. Упродовж усього сезону рослина утворює тонкошкірі, ніжні та смачні плоди оригінального яскраво-жовтого забарвлення, розміром із долоню. У їжу також разом із молодими цукіні вживають і квітки, які не менш корисні та смачні, ніж самі плоди. Квітки застосовують як їстівну прикрасу, а в південноєвропейській кухні з них готують безліч вишуканих страв — смажать, фарширують тощо.
ПЗІВ: у квітні в рівномірно зволожений субстрат на основі торфу з додаванням компості з Т 19-22 °C на глибину 0,5-1 см. Після появи сходів потрібно підтримувати високу вологість субстрату, достатню освітленість і Т 16-22 °C. Далі частоту поливів знижують до легкого підсушування землі між сходами, але не допускаючи старіння рослин. Оптимальна температура для цього періоду росту 16-18 °C. Підживлення з використанням збалансованих кальцієм калійно-азотних (без фосфору) добрив 1 раз на тиждень. Для запобігання позакореневим захворюванням необхідно забезпечити якісну циркуляцію повітря й оброблення рослин фунгіцидами. Сформована розсада віком 12-14 днів, не руйнуючи земляного кома, пересаджують на постійне місце — у контейнери або горщики діаметром від 30 см із добре дренованим ґрунтом на основі торфу з pH 6,0-6,5.
ДОГЛЯД: необхідні регулярні поливи та підживлення азотно-калійними добривами з додаванням кальцію або на його основі кожні 7 днів до початку періоду формування плодів і під час кожного поливання, коли рослина формує плоди. Рекомендуються регулярні очищення поверхні ґрунту від соляних відкладень. Рослина не вимагає формування.
- Ціна: 35 ₴