Раннеспілий (від входів до технічної стиглості 100-105 днів) сорт гострого перцю для вирощування у відкритому ґрунті та теплицях. Рослина слабооблична, розкидиста, з укороченими міжвузлями, середньої висоти (до 150 см у теплиці). Плод подовжено-конусоподібний, із широкою основою, 2-камерний, ребристий, з сильною поперечною хвилястистю, масою 90-130 г, завдовжки 17-20 см, слабого смаку. Фарбування в технічній стиглості світло-зелене, в біологічній — червона, сильно глянсова. Стінка плода еластична, 4-6 мм завтовшки. Приємна слабка гострота робить його незамінним для приготування свіжих салатів та інших слабогострих страв. Вирощують розсадним способом. Посинь на розсаду — наприкінці лютого. Глибина закладення насіння до 1 см. Пікувалка у фазі насіння. Висадка розсади — наприкінці травня. Формування: видалення всіх бічних пагонів та листя до першої стирання.
Не можна висаджувати розсаду солодких і гострих сортів перцю поруч, тому що відбувається перепоживання і солодкий перець набуває гіркого смаку.
- Ціна: 10 ₴