Середньосстиглий (110 днів від сходів до технічної стиглості) сорт для плівкових укриттів і теплиць. Рослина середньоросле, напівраскидисте. Плоди кулясті до 15 см у діаметрі, світлі, рожево-бузкового кольору в технічній стадії стиглості та жовті — у біологічній, масою 300-320 г. М'якоть незвичайно ніжна, біла, зовсім без гіркоти, смажиться й запікається швидше, ніж звичайний баклажана. Смакові якості чудові. Рекомендується для домашньої кулінарії. Посівши на розсаду, проводять наприкінці лютого, пікірування — у фазі насіння. Висадка розсади — наприкінці травня. Формування: видалення всіх бічних пагонів і листя до першої стирання. До кінця липня на рослині залишають 5-6 найбільших зав'язок, інші квіти та зав'язки видаляють. Схема посадки 40х60 см. Товарна врожайність до 5,5 кг/м2
- Ціна: 20 ₴