Раннеспілий (25-30 днів від сходів до збирання зелені) сорт багаторічної цибулі. Цінується за пряновкусові якості та високий вміст вітаміну С. У листі є каротин, вітаміни В1, В2, РР, цінні амінокислоти, мінеральні солі калію, магнію, заліза, різноманітні мікроелементи. Рослина середньої висоти. Листя прямостійке, дудчасте, ізо-зелене з восковим нальотом, завдовжки до 30 см, завширшки 2,8 см. Смак напівгострий. За вегетаційний період проводять два зрізки. Сумарна врожайність до 4,0 кг/м2. Рослина формує цибулини від 2 до 4 см у діаметрі, які добре зберігаються й можуть використовуватися для розмноження. Сорт зимовостійкий і вологостійкий. Рекомендується для використання як приправа до супів, салатів, вінегретів, як домішка до м'ясних страв, особливо дичини, а також для прикрашання закусок. Додають лук до м'ясного фаршу, до начинки пирогів, різноманітні, соуси, маринади, заливки. Його можна заморожувати та використовувати в зимовий період, також для домашніх овочевих консервів.
- Ціна: 12 ₴