За гарної погоди та чудового догляду набирає вагу до 150 кг — це диво природи! Смакові якості, на відміну від звичайних великоплідних гарбузів, вищі від жодних похвал! Це особливо корисний, виключно дієтичний продукт. Дозріває через 120-140 днів від посіву.
Посів на розсаду за 3-4 тижні до висаджування у відкритий ґрунт. Глибина закладення насіння 4 см, оптимальна температура пророщування та росту 25-30 °C. Висаджують після закінчення загрози зворотних весняних заморозків, на сонячному місці, по схемі 100х70 см. На рослині залишають одну зав'язку, а всі інші видаляють. Для гарантованого отримання рекордних плодів необхідні родючі, добре оброблені ґрунти, достатній полив, регулярні підживлення.
- Ціна: 20 ₴