Кабачок дуже корисний для людини, у ньому багато вітамінів, мікроелементів, клітковини, невелика кількість калорій, що дає змогу використовувати продукт у дієтичному харчуванні. Молоді плоди використовують у свіжих салатах і вегетаріанських супах, їх тушують, фарширують, з них попекуть ніжні олади. Сорт Садко-раностиглий (37-48 днів відходів до початку дозрівання). Плод циліндричний, молочно-білого забарвлення, гладкий, масою 0,5-1,1 кг. М'якоть світло-кремова, середньої щільності, ніжна. Вирощують розсадним способом і прямим посівом у ґрунт. Посів на розсаді — у квітні, висаджування розсади в ґрунт — у травне. Посивши безпосередньо в ґрунт — наприкінці травня-юне. Добре відгукується на внесення мінеральних або органічних добрив. Рослина слабовітровста, кущова. Схема посадки: 70x70 см. Урожайність до 4,8-6,1 кг/кв.м.
2 г
- Ціна: 10 ₴