Листя чебрецю може бути невеликим, але воно насичене потужним ароматом. Він чудово зберігає свій смак стрі тривалою повільною варенню. У Франції чебрецю — найпопулярніша кулінарна трава, поряд із м'ятою. Це одна з найгостріших трав, які є основними травами, використовуваними ря ароматизації страв, що довго готуються. Вона посилює свій запах з іншими солоними травами, як-от Tarragon і Savory, щоб створити незабутні аромати. Ароматичний французький Літній чебрець має вужче, загострене листя, сріблястозелене з невеликим сірим обпененням. Відомий кулінарний чебрець із Франції, він вищий у вмісту ефірної олії, ніж інші сорти, і, на думку, найсмачніший чебрець, який ви можете вирощувати, з сильнішим і солодкішим смаком. Французький Літній Чебрець — багаторічна рослина, що мешкає в Середземномор'ї. Він буде процвітати в теплих районах, але так само є толерантним до холоду і добре зимує у відкритому ґрунті. Блідо-лілові рожеві квіти розпускаються на кінчиках стебел влітку, квіти їстівні та надзвичайно привабливі для бджіл.
- Ціна: 10 ₴