На відміну від інших сортів кабачків сорт «Малюк» формує маленькі плоди з ніжною м'якоттю. Вага дозрілого плоду становить 0,2-0,3 кг, а терміни технічної стиглості для використання в їжу коливаються в межах 48-47 днів.
Відгуки кабачок «Малюк» отримують часто гарні, він кущовий, вважається раннєзрілим, у своєму складі містить безліч мікроелементів, необхідних організму. Культура теплолюбна, боїться заморозків, тому його насіння висаджують у разі їх зникнення, у траві. Перед сіданням насіяний матеріал бажано замочити (можна в будь-якому стимуляторі), тоді схожість насіння буде швидкою й дружною. Кабачок «Малюк» формує подовжено-овальні плоди завдовжки 15-20 см, вони пофарбовані в блідо-зелений колір, гладкі, їх м'якоть світло-жовта.
З огляду на високі кулінарні якості плодів, з них готують всілякі страви, консервують, але особливо цінні овочева в дієтичному харчуванні.
3 г
- Ціна: 5 ₴