Раннестий, унікальна форма та забарвлення плодів, 200-400 г.
Сорт Черепашка являє собою суміш унікальних форм і забарвлень, які не повторюють одне одного. Плодоносити починає на 37-43 дні. Рослина напівплетиста, зі слабким вітрів (навіть під час перегодовування не утворює довгих плетів). Одночасно на рослину може розвиватися до 5 плодів. Плод дискидний, жолобки дрібні, різних забарвлень, слабобристий із боровками середнього розміру, масою 0,2-0,4 кг. М'якоть кремова, щільна, товста, довше зберігає соковитість і аромат, ніж інші сорти патисонів. Має власний виражений, насичений смак. Використовують у домашній кулінарії: молоді зав'язки для салатів і консервування, запікання та порційного фарширування. Що більше стає патисон, то сильніше грубше його шкірка. Такі екземпляри можуть стати в пригоді для декорування приміщення. Товарна врожайність 3,8–4,1 кг/м2. Вирощують посівом у відкритий ґрунт або розсадним способом. Вимагає родючого ґрунту та регулярного поливання.
Характеристики: 1 г
- Ціна: 10 ₴