Також звані артишоками 607, ці рослини дають оригінальні плоди, зубчасті, гладкі, у формі квітки, ніжно-зеленого забарвлення, що поступово переходить у білий колір у міру дозрівання. М'якоть тверда, біла та солодка, щільніша, ніж у цукіні. У кожної стадії стиглості цього патисону свій смак. Коли вони молоді (3 дюйми (до 7,5 см)), вони дуже солодкі, ніжні та з тонким смаком. Чудово підходять для спекотного, гриля та маринування. Коли 5-6 дюймів (12,5-15 см) у діаметрі вони чудові для начинки, супів, запіканок і випічки, з більш зрілою текстурою цукіні. Мають, як і раніше, прекрасний смак, коли зібрані перезрілими. Мабуть, найнеймовірніша річ у цьому патісоні — її здатність збережеться на рослині впродовж місяця. Це подвійна культура для використання впродовж усього літа та зимового тривалого зберігання. Сіють навесні та знову всередині літа для осіннього врожаю. Збирання плодів починають через 45-55 днів після виходів. Рослини мають форму великого куща, але не компактного, утворюють численні бічні пагони, вирости на 2-3 фути (60-90 см) заввишки й розповсюджуючись на 3-5 футів (90-150 см).
Характеристики: 20 насіння
- Ціна: 5 ₴