Середньоранній сорт солодкого перцю з дуже великими товстостінними плодами. Назва «Золотий локшина» точно характеризує колір і потужні розміри цих гігантів.
Період відходів до технічної стиглості плодів 120-125 днів. Рослина потужна, розкідиста, заввишки 80-85 см Плоди кубовидно-циліндричні, 2-4 камерні, масою 240-260 грамів Б фазі технічної стиглості світло-зелене, в біологічній — жовто-жовтогарячі. Товщина м'якоті навколоплідника 7-9 мм Рекомендуються для вживання 8 свіжого вигляду та домашньої кулінарії. Сорт стійкий до вертицил постолільного старіння, рекомендується для вирощування на присадибних ділянках і в плівкових теплицях. Урожайність висока — 5-6 кг/мг.
Культура теплолюбства, вимоглива до плодородства та вологості ґрунту. Насіння висіває на глибину 1 см. Для пришвидшення проростання посіву накривають плівкою або склом. Оптимальна температура проростання насіння: +25 °C. Розсаду висаджують після загрози поворотних заморозків.
15 шт.
- Ціна: 15 ₴