Єдиний гострий перець із такими товстими та соковитими стінками. Цінується за особливе відчуття переливання гострого смаку в роті. Сорт дуже рідкісний, колекційний. Кущ заввишки приблизно 1 м, формує 25-35 тупоконечних плодів завдовжки 5-8 см, діаметром 2,5-3 см і масою приблизно 50 г. Офарбування в технічній стиглості темно-зелена, в біологічній — темноскрисна. Смак коливається від слабогострого (навіть солодкуватого) до гостро-пекуватого, залежить від ступеня зрілості та умов вирощування. Світло-зелені плоди швидше за все матимуть не пекучий, а навіть солодкуватий смак, темні-зелені — пекучіший, а максимальну пекучість перчики набувають у разі повного дозрівання, коли стають червоними. Наявність білих прожилок на плодах також говорить про їх гостроту, чим більше прожилок-тем гостріше. Використовують у свіжому вигляді, маринують, фарширують, додають у соуси, маринади та напої.
Характеристики
паковання 20 штук
- Ціна: 10 ₴